Яке сьогодні свято заборона свято прикмети

Чому 4 серпня не можна давати гроші в борг: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 815
hochu.ua

У п'ятницю, 4 серпня 2023 року, віряни вшановують пам'ять Марії Магдалини. Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!4 серпня у церковному календарі відзначається День пам'яті святої мироносиці Марії Магдалини.

Як прихильниця і послідовниця Ісуса Христа Марія Магдалина несла Слово Боже серед людей. Вона зустріла Месію в момент, коли була одержима сімома бісами.

За допомогою молитви Ісус вигнав з неї демонів, після чого вона стала його відданим учнем.Згідно з церковними переказами, Марія Магдалина була першою, хто побачив воскреслого Ісуса вранці на Великдень.

Її віра і відданість послужили яскравим прикладом для інших учнів і стали символом подяки та любові до Бога. Читати також Професійні та державні свята України в серпні 2023 року На свято Марії Магдалини віряни відвідують церковне богослужіння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA