Чому 5 серпня не можна довго спати: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 467
hochu.ua

У суботу, 5 серпня 2023 року — Святкування на честь Почаївської ікони Божої Матері. Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!Походження Почаївської ікони Божої матері залишається невідомим.

За припущеннями істориків, вона могла бути створена у Болгарії чи Візантії, оскільки її стиль відповідає візантійському мистецтву.У Почаївській Лаврі, що на Тернопільщині, чудотворна ікона знаходиться вже близько 400 років.

Численні чудеса, пов'язані з цією святою іконою, засвідчені в монастирських записах і молитовних проханнях вірян, які звернулися з проханням про звільнення від невиліковних хвороб, звільнення з полону та звернення грішників.

Читати також Професійні та державні свята України в серпні 2023 року Читати також Місячний календар здоров'я та краси на серпень 2023: вдалі та небезпечні дні для догляду за собою Також дізнайтеся, якого числа Перший Спас 2023.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA