Яке сьогодні свято заборона свято прикмети

Чому 8 серпня не можна шити і займатися рукоділлям: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 995
hochu.ua

У вівторок, 8 серпня 2023 року, віряни вшановують пам'ять мученика Єрмолая Нікомідського та Параскеви Римської. Що це за свята, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!8 серпня у церковному календарі відзначається день пам'яті святого мученика Єрмолая та інших благочестивих святих.

Єрмолай, Єрмократ і Ерміпп були священниками в Нікодимії в період, коли християни стикалися з жорстокими гоніннями з боку язичницьких правителів.

У ті скрутні часи святі мученики ховалися, але не забували проповідувати істинну віру і звертати людей до Христа. Одного разу їх схопили язичники, які вимагали, щоб вони вклонилися ідолам.

Однак святі відмовилися відступити від своїх переконань і віри в Христа, що призвело до того, що їх вбили мечем.Також 8 серпня вшановують пам'ять Параскеви Римської.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA