Туреччина Естонія Болгарія місто Баку спорт РЕЙТИНГ НОК України Туреччина Естонія Болгарія місто Баку

Названі найкращі українські спортсмени та тренери квітня

Сейчас читают: 906
womo.ua

26 квітня відбулося засідання Експертної комісії НОК України з визначення найкращих спортсменів місяця та їх тренерів. Про це йдеться на сайті НОК України.

Експертна комісія НОК України розглянула досягнення українських спортсменів на провідних міжнародних змаганнях в олімпійських видах програми у квітні й визначила головних героїв другого місяця весни. Читайте також: Збірна України виграла дві медалі з художньої гімнастики в Баку: фото Найкращі спортсмени та тренери квітня 2023: «Найкращим спортсменом квітня 2023 року» став Ілля Ковтун – дворазовий бронзовий призер та чемпіон Європи зі спортивної гімнастики у багатоборстві, вправах на поперечині та паралельних брусах (м.

Анталія, Туреччина). «Найкращим тренером квітня 2023 року» визнано Ірину Надюк – особистого тренера Іллі Ковтуна. Читайте також: Українська важкоатлетка Валентина Кісіль здобула дві медалі на Євро-2023 «Найкращою юною спортсменкою квітня 2023 року» стала Анна Максименко – бронзова призерка чемпіонату світу з фехтування серед юніорів в особистих змаганнях шпажисток (м.

Пловдив, Болгарія). «Найкращим тренером юної спортсменки квітня 2023 року» визнано Андрія Орліковського – особистого тренера Анни Максименко. Читайте також: Українські борчині здобули три «срібла» на Євро-2023 Також за підготовку найкращого спортсмена квітня 2023 року – Іллі Ковтуна, нагороду отримає й Українська федерація гімнастики та Центральний спортивний клуб Збройних сил України. Читайте також: Корупційний скандал у спорті: українська каратистка розповіла про вимагання грошей за перемогу Додамо, що лауреати спортивного місяця будуть нагороджені грошовими преміями, ексклюзивними статуетками та пам’ятними плакетками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA