Андрій Данилко Україна Туреччина Латвія Джамала конкурс гайтана MELOVIN Світлана Лобода orchestra Андрій Данилко Україна Туреччина Латвія

Від Пономарьова до Kalush Orchestra: як виступали українські артисти на конкурсі Євробачення (ВІДЕО)

Сейчас читают: 488
hochu.ua

Зовсім скоро стартує найулюбленіше пісенне шоу травня, яке так чекають справжні поціновувачі якісної музики – Євробачення. Щороку тисячі людей прагнуть стати очевидцями проекту та масово скуповують квитки.13 травня в Ліверпулі (Велика Британія) відбудеться грандіозний фінал.

Український гур TVORCHI з піснею Heart Of Steel готуються розбурхати європейську публіку. Адже у своїй пісні музиканти співають про незламність та силу духу людей, створених з волі та сталі.Редакція HOCHU.ua вирішили пригадати, як вітчизняні артисти боролись за перемогу в конкурсі.

Про всіх учасників Євробачення від України — далі а матеріалі. Читати також Україна пасе задніх: фанати визначили імовірного переможця Євробачення 2023 Місце і дата проведення – Латвія, 24 травня; Представник від України – Олександр Пономарьов (14 місце)..Свій шлях на Євробаченні наша країна розпочала у 2003 році разом із талановитим музикантом Олександром Пономарьовим.

В латвійській Ризі співак виконав драйвову пісню "Hasta La Vista". На сцені він продемонстрував шикарний вокал, проте не отримав бажану перемогу.Місце і дата проведення – Туреччина, 12 – 15 травня; Представник від України – Руслана (1 місце).Виступ Руслани з піснею Wild dances спричинив справжній фурор, єврофани були приголомшені виступом українки, гуцульські трембіти тоді почула вся Європа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA