Jerry Heil Концерт Євробачення новини шоубізнес Євробачення 2023 Jerry Heil

Eurovision Village: як світові та українські зірки розважатимуть публіку у Містечку Євробачення

Сейчас читают: 454
hochu.ua

Напередодні першого півфіналу Євробачення-2023 у Ліверпулі, де цього року відбувається конкурс від імені України, відкриється фан-зона Eurovision Village.

Уже завтра, 5 травня, Містечко Євробачення розпочне концертну програму, хедлайнерами якої стали Kalush Orchestra. Хто ще з мирових та українських знаменитостей виступить на Eurovision Village - дізнайтеся на HOCHU.ua! - переможці Євробачення-2022, гурт Kalush Orchestra відкриє своїм концертом 9-денну розважальну програму, що триватиме до 13 травня.

Артисти виступлять у селі для єврофанів, що розташоване на Pier Head у Ліверпулі. Читати також Політичний підтекст, дискваліфікація і фейковий документ: 11 гучних скандалів України на Євробаченні - у другий день фанати Євробачення зможуть подивитися коронацію Чарльза III, а після - відбудеться виступ Джейка Ширса, учасника американського гурту Scissor Sisters. - у неділю виступи відбудуться в такому порядку: Bluey, Hey Duggee, Andy and the Odd Socks, Blue Peter і британська представниця на "Дитячому Євробаченні" Фрея Скай. - виступлять українські зірки, серед яких гурти "Антитіла" і Go_A, а також alyona alyona і Jerry Heil. - перед показом першого півфіналу Євробачення-2023 у прямому ефірі виступить Англійська національна опера (ENO) зі спеціальною програмою.

Хор та оркестр під керівництвом Стівена Белла разом із колишніми учасниками Євробачення та оперними зірками виконають хіти конкурсу в класичному аранжуванні. - у середу фанатів конкурсу потішать альтернативною музикою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA