традиції аксесуари прикраси тренди

Традиційні українські прикраси, які можна носити сьогодні (ФОТО)

Сейчас читают: 494
hochu.ua

Зробили для вас невеликий огляд прикрас, які носили українки, і які можна носити сьогодні, вплітаючи в сучасні образи. Ці прикраси яскраві, помітні, дуже красиві й відразу привернуть увагу до вашої персони.

Читати також Пов'язка для волосся: як носити найпопулярніший аксесуар на Met Gala 2023 Найпопулярніша прикраса українок — це намисто з корала.

Яскраві, красиві, привертають увагу. Українки вміло вплітали їх у свій образ, і це виглядало максимально гармонійно. Сьогодні коралове намисто можна легко поєднувати з іншими прикрасами: ланцюгами, прикрасами з бісеру, перлів.

Корал добре виглядає на однотонному одязі — чорній чи сірій футболці, на білій сорочці. Але ви також можете сміливо вплітати коралове намисто у свої яскраві літні образи.Сьогодні як ніколи популярні всілякі прикраси із бісеру: сережки, чокери, ремені для сумок, браслети.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA