Украина ГО «Землячки» Украина

Завдяки благодійній ініціативі українські захисниці можуть отримати безоплатну білизну

Сейчас читают: 880
womo.ua

Благодійна організація Ukraine TrustСhain разом з американським брендом жіночого спортивного одягу SHEFIT, за допомогою логістичної компанії World of Connections, передали понад 25 тисяч одиниць спортивної білизни для захисниць до ГО “Землячки”, які займаються підтримкою жінок-військових, на суму понад 100 мільйонів гривень.

Захисниці мають можливість отримати бра безплатно. Ефективна робота та виконання завдань на фронті залежить, в тому числі від комфорту рухів.

Особливо, враховуючи жіночу фізіологію. Спортивні бра відповідають фізичним потребам жінок, надійно та правильно фіксують груди, що допомагає зосередитись на роботі.

Якість — також важлива складова, і саме спортивні топи створені для активних рухів тіла, відводячи зайву вологу. Бра будуть відправлятися захисницям безплатно по запиту через інстаграм-сторінку ГО “Землячки” The post Завдяки благодійній ініціативі українські захисниці можуть отримати безоплатну білизну appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA