РЕЙТИНГ освіта навчання дослідження

Українські вищі навчальні заклади потрапили у світовий рейтинг CWUR: топ-6

Сейчас читают: 483
womo.ua

Оприлюднили світовий рейтинг вищих навчальних закладів CWUR (Center for World University Rankings) за 2023 рік, у якому відзначили українські виші.

Зазначимо, що дослідники оцінювали 2000 вишів по всьому світу за чотирма показниками: якість освіти, можливості працевлаштування, професорсько-викладацький склад та результативність досліджень. Читайте також: За скільки окупається вища освіта в Україні, — дослідження Українські вищі навчальні заклади, які потрапили в рейтинг CWUR : Інститут математики НАН України (1170 місце); Харківський фізико-технічний інститут (1190 місце); КНУ імені Тараса Шевченка (1467); Інститут ядерних досліджень НАН України (1779 місце); Інститут кібернетики імені В.М.

Глушкова НАН України (1802 місце); Інститут сцинтиляційних матеріалів НАН України (1908 місце). Додамо, що цьогоріч з рейтингу вибув Інститут теоретичної фізики імені Боголюбова НАН України, який роком раніше посів 1899 місце.

Натомість покращив свої позиції Інститут математики НАН України, який попереднього року взагалі не увійшов до рейтингу. Читайте також: В Україні більшість людей незадоволені освітнім процесом у школі цього року: результати опитування КНУ імені Тараса Шевченка за рік піднявся на п’ять позицій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA