Скандал суд війна Інна Воронова

Назнімалася ППО: блогерка Воронова вважає рішення суду "смертною карою" для неї та її дітей

Сейчас читают: 516
hochu.ua

Скандальна блогерка Інна Воронова, яку суд відправив під домашній арешт, раптом заявила, що її разом із дітьми засудили до "смертної кари".

Після того як дружина київського наркобарона видала місцезнаходження київського ППО, вона вирішила тиснути на жалість і звернулася по допомогу в соцмережах.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Після винесення вердикту Воронова опублікувала відео, в якому прокоментувала рішення суду. За словами блогерки, вона оскаржуватиме свій запобіжний захід, адже вважає, що це небезпечно для неї та її неповнолітніх дітей.

Дружина скандального Юрія Чернецького заявила, що через домашній арешт вона наражає на небезпеку життя власних дітей, адже не зможе відвезти їх до бомбосховища під час повітряних тривог.Прокурор запропонував судді, а та дала свою згоду на те, що тепер я зі своїми дітьми не маю можливості йти до бомбосховища.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA