томат город рослини поради дачникам вирощування рослин помідор

Чому з помідорів опадає цвіт: 4 можливі причини і рішення проблеми

Сейчас читают: 649
hochu.ua

Щоб отримати гарний урожай томатів, потрібно докласти чималих зусиль: починаючи від пророщування насіння і аж до того моменту, коли кущі з майже стиглими помідорами доведеться “ховати” від дощу.

Проблеми можуть виникнути на будь-якому з етапів вирощування помідорів. Буває таке, що рослина може зів’яти всього за ніч, а буває і так, що квіточки на кущах формуються, а от зав’язей годі чекати - бутони просто осипаються.Чому таке стається і як цьому зарадити, розповідає prostoway.

Зазвичай ідеться про одну з чотирьох найбільш поширених причин. Їх ми й розглянемо далі. Читати також Щоб врятувати врожай: 5 способів підв’язати кущі помідорів, які схиляються до землі Може статися так, що, намагаючись підживити кволі рослини, ви трохи перестараєтеся і внесете занадто багато азотних добрив.

Пам'ятайте, що цей тип підгодівель потрібно вносити дуже обережно, адже надлишок таких речовин змушує рослину скидати “зайве”і в цьому випадку першими кущ томатів скине саме квіти.Не набагато краща ситуація складеться і якщо ви не внесете достатню кількість добрив.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA