уроки Нео навчання

Англійська для дітей в школі та на мовних курсах: в чому різниця

Сейчас читают: 670
womo.ua

Це надзвичайно дивна річ, проте чомусь дітям не часто вдається опанувати англійську мову на шкільних заняттях. Однак варто лише записати школяра на спеціалізовані курси з англійської для дітей, як він відразу починає говорити іноземною та з легкістю розуміти native speakers.

В чому ж полягає базова відмінність між класичною шкільною програмою викладання англійської та сучасними підходами, що використовуються мовними школами?

Відповідь на це питання отримаєте у нижченаведеній статті. Різниця між англійською для дітей в школі та на курсах Ось кілька відмінностей в підході до викладання іноземних мов в шкільній системі та на сучасних курсах: Більше уваги від вчителя.

Зазвичай у класі навчається близько 20 учнів, а вчитель навіть в теорії не може приділити достатньо уваги кожному учневі. Тому діти знаходять час, аби відволіктися і пропустити повз вуха більшу частину корисної інформації, а практикуватися в англійській мові вдається дуже рідко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA