Alyona Alyona Нео Alyona Alyona

"Ви спекулянти": на день народження alyona alyona репер CRESCO презентував діс на неї і лейбл ENKO (ВІДЕО)

Сейчас читают: 740
hochu.ua

Український репер CRESCO сьогодні, 14 червня, випустив трек "Я знаю хто ви". Це діс (трек із метою зневажити опонента), у якому артист проїхався по KALUSH, alyona alyona та лейблу ENKO загалом.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!CRESCO в своїй композиції висміяв творчість музикантів, які використовують у своїй творчості шароварщину, недолугі тексти, наголошуючи, що артисти музичного лейблу "спекулянти".

Читати також alyona alyona та OTOY публічно поскандалили: співачка не зацінила його виступ на Євробаченні Ви спекулянти, бо коли вам вказуєш об'єктивні недоліки ви починаєте відмахуватися війною.

З неповагою, Креско,— ідеться в тексті.Зазначимо, що репер обрав дату для релізу не просто так, адже сьогодні свій 32-й день народження святкує alyona alyona.Підписники та прихильники CRESCO  максимально оцінили нову роботу.Зазначимо, що відео є нецензурною лексикою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA