шоумен новини шоубізнес

"В неї такі трохи запити": Кошовий прокоментував пости своєї доньки під російську музику (ВІДЕО)

Сейчас читают: 526
hochu.ua

Український актор та художній керівник Вечірнього кварталу Євген Кошовий виховує двох доньок – 15-річну Варвару та 8-річну Серафіму.

В новому інтерв’ю Славі Дьоміну він розповів про старшу доньку, зокрема, про хейт через її відео під російських виконавців. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Євген Кошовий наголосив, що донька знімала відео під треки артистів, які підтримують Україну та засуджують російську агресії.

Проте гуморист зазначив, що мав з нею розмову. Читати також "Посмішка у нього з обличчя зійшла": Євген Кошевий розповів, як Володимир Зеленський змінився за час повномасштабної війни (ВІДЕО) Ми провели з нею бесіду, я не буду в це заглиблюватися,— підкреслив він.За словами артиста, старша спадкоємиця переживає складний перехідний період, тому час від часу виникають конфлікти: "Були складні стосунки.

І не лише зі мною. І з мамою теж. Десь протягом двох років. Це перехідний вік", — сказав Кошовий.Відомо, що Варвара веде свої соцмережі російською мовою, зірковий татусь заявив, що його донька володіє українською мовою, проте в побуті часто використовує російську.Про це ми теж дуже багато говорили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA