Україна благодійність діти українські бренди подарунки Україна

День захисту дітей: благодійні ініціативи від українських брендів

Сейчас читают: 228
womo.ua

Сьогодні Україна вдруге відзначає Міжнародний день захисту дітей в умовах воєнного стану і постійної загрози ракетного обстрілу.

До цього дня два українських бренди презентували благодійні ініціативи на підтримку маленьких українців. Благодійні ініціативи від брендів: Бренд MATCH Denim випустив благодійну іграшку у вигляді зайчика з деніму. Читайте також: В Україні відкрили Центр захисту прав дитини Усі виручені гроші команда перекаже благодійному фонду «Діти Героїв», який надає довгострокову допомогу дітям, що втратили одного чи обох батьків внаслідок російської війни в Україні.

На сьогодні організація опікується понад 4,5 тис. підопічних. Читайте також: У Львові стартувала благодійна виставка дитячих фото Ювелірний бренд Cote&Jeunot підготував колекцію срібних підвісів «Сімʼя», що символізує важливість та цінність родинних звʼязків.

Колекція містить 12 підвісів ручної роботи, де кожен представляє собою фігурку окремого члена родини. Їх можна носити і в якості окремого елемента на ланцюжку чи браслеті, так і в поєднанні з іншими підвісами, створюючи унікальну комбінацію, що відображає вашу сімʼю. Читайте також: Український бренд випустив благодійну колекцію футболок з історією українських дітей: фото Всі кошти, отримані з продажів колекції протягом 1-3 червня бренд направить на допомогу Львівському притулку для дітей «Левандівка».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA