Ричард Брэнсон України Олени Зеленської Украина діти Ричард Брэнсон України Олени Зеленської Украина

Одна з “Незламних” стала першою українкою, яку запросили на унікальний закритий Summit Річарда Бренсона аби дізнатись про проєкт реабілітації українських дітей та підлітків

Сейчас читают: 207
womo.ua

Summit під егідою Ричарда Бренсона – щорічна подія, яка триває чотири дні на лайнері посеред океану. Туди неможливо купити квитки, усі спікери та гості — визначні особистості, лідери, глобальні підприємці та новатори, які підтвердили свою причетність до покращення світу.

Кожен гість не тільки займається пошуком можливості та їх втіленням, а й робить усе можливе заради покращення життя людей в усьому світі.

Цьогоріч, на Summit запросили Оксану Лебедєву, засновницю проєкту Gen.Ukrainian Вона стала першою українкою, яка виступила на Саміті.

Оксана Лебедєва займається безоплатною реабілітацією українських дітей, що постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення росії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA