лайфхак запах аромат парфуми дім

Легке рішення популярної проблеми: 3 найкращі бюджетні ароматизатори для шафи

Сейчас читают: 998
hochu.ua

Через свою здатність відлякувати міль ця квітка стала чи не найпоширенішим ароматизатором. Зазвичай лаванду складають у спеціальний мішечок з натуральних тканин та залишають у шафі допоки запах не вивітриться, після чого його замінюють новим.

Читати також Природні антидепресанти: ТОП-7 парфумів, аромат яких заспокоює Покуштувавши мандарини чи апельсини не спішіть викидати скоринки.

Підсушіть їх на батареї, підвіконні або у духовій шафі, потім складіть в мішечок та розкладіть на поличках гардеробної. Відкриваючи її, ви кожного разу будете наповнюватись енергію та життєрадістю, які дарує цей аромат.Фото: freepik.comЯкщо вам не до вподоби специфічний запах лаванди, що іноді може відлякати не лише міль, але й людей навколо, скористайтесь улюбленою туалетною водою.

Нанесіть трохи парфумів на ватний диск чи кульку та залиште на полиці. Таким чином можна ароматизувати не лише простір шафи, але й речі, що в ній зберігаються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA