Сша новини шоубізнес Сша

79-річний Роберт де Ніро офіційно представив свою молоду кохану, яка народила йому доньку (ФОТО)

Сейчас читают: 111
hochu.ua

Американський актор Роберт де Ніро, який нещодавно заявив про народження сьомої дитини, вперше вийшов в світ зі своєю коханою, тренеркою Тіффані Чен.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Роберт де Ніро перебуває в Каннах на прем’єрі свого останнього проєкту "Вбивці місячної квітки".

На червоному хіднику кінофестивалю зірка кіно позував у розкішному костюмі, а його кохана — у чорній блискучій сукні. Читати також Дружина Андрія Бєднякова, яка нещодавно народила в США, зізналася, чи змінюватиме громадянство сина на українське (ВІДЕО) До того ж зіркова пара відвідала вечірку Vanity Fair x Prada на Каннському кінофестивалі-2023 в готелі дю Кап-Еден-Рок у Франції.

Закохані для такої події обрали стримані образи: Де Ніро був у класичному чорному смокінгу, а Чен продемонструвала total-black образ та сонцезахисні окуляри.Відомо, що з Тіффані артист познайомився у 2015 році на зйомках фільму "Стажер", вона консультувала їх з Енн Хетеуей зі східних єдиноборств.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA