Кино НОВОСТИ Украинское кино

В рамках онлайн-кінофестивалю «7+7» відбудеться прем’єра короткометражного фільму «Пелюшковий торт» про свідоме батьківство

Сейчас читают: 961
womo.ua

З 28 жовтня по 3 листопада дебютний фільм «Пелюшковий торт» режисерки та сценаристки Анастасії Бабенко можна буде побачити у вільному доступі на онлайн-платформі Takflix.

Це ексклюзивна прем’єра фільму в рамках онлайн-кінофестивалю «7+7». «Пелюшковий торт» — історія двадцятилітніх Лєни і Віті, у яких щойно з’явилася дитина.

Це 17 хвилин про перші емоції і усвідомлення нової реальності — батьківства. У післяпологовій палаті, як у чистилищі, обидвоє намагаються прийняти зміни у власному житті, а також — одне одного.

А “пелюшковий торт” це ніби абсурдний пам’ятник їхньому батьківству, увінчує кімнату і чекає свого часу. Як буде складатися їхнє спільне життя з малюком і як по-новому вони пізнають один одного – залишається тільки здогадуватися, подумки продовжуючи лінію сюжету під музику ‘Poriatui’ by KALUSH.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA