музыка украинская музыка

Прем'єра дня: слухаємо новий спільний трек «Океан Ельзи» та Kalush

Сейчас читают: 378
cosmo.com.ua

Прем`єра дня: «Океан Ельзи» та Kalush випустили новий трек під назвою «Перемога». Відео на пісню було презентоване в центрі Києва на найбільших екранах Європи та України. Святослав Вакарчук, автор музики та слів: «Нова пісня ​«Перемога» — це продовження наших творчих вилазок в інші жанри.​ Цієї зими я багато слухав хіп-хоп музики, від 90-х до сучасної​, і в якийсь момент мені склалися рядки​ приспіву «Шо би тобі не казали, попереду перемога​.

Шо би тобі не кричали шакали вслід,​ в тебе своя дорога​»,​ і я зрозумів, що нашому хіп хопу бути. Пізніше під час роботи в студії ми з групою зрозуміли, що краще було б залишити мою присутність в пісні так, як я це завжди роблю, а запросити Kalush та їхню продюсерську команду до співпраці, щоб додати елемент хіп-хопу.

З нами працював Стас Чорний, саунд-продюсер українського музичного лейблу Enko. І я вам скажу, що наша співпраця — то була справжня творча лабораторія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA