страхи премьера

У столиці відбудеться прем'єра експериментальної пластичної вистави "Трактуючі вічне мовчання"

Сейчас читают: 319
hochu.ua

19 жовтня 2021 на "Сцені 6" Довженко-центру відбудеться прем'єра експериментальної пластичної вистави "Трактуючі вічне мовчання", у якій роль головного героя виконує відомий танцівник Олександр Прохоров!

Більше подробиць — дізнайтеся далі. Актуальне питання пошуку себе загострилось до межі часу і почуттів. Творча команда ID_Art production представляє авторський проект, піднімаючи одвічні питання, відповіді на які знайде глядач крізь призму себе.Головний герой Олександр Прохоров — срібний призер шоу "Танці з зірками", стане втіленням людини нового часу.

Він зустрінеться з власними думками, які перетворюються у страх, сумніви, ілюзії, нові сенси, що змінюють внутрішній світ, відображений зовні.

Злети стануть падіннями, відповіді — питаннями, люди — проекціями, і навпаки. Головний почерк вистави вимальовується у поєднанні пластичної та хореографічної партитур, які реалізують ідеологію художнього образу та головну думку всіх героїв творчого полотна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA