saint Laurent Stella Maccartney Anna October цвет сезона Нео тенденции весна-лето 2022 saint Laurent Stella Maccartney Anna October

Наймодніші образи кольору безхмарного неба в колекціях весна-літо 2022

Сейчас читают: 688
vogue.ua

Яскрава блакить, блідо-небесний з ледь помітним сірим півтоном або насичений синій – безкрайня різноманітність усіх відтінків мирного, безхмарного неба заполонила модні подіуми в сезоні весна-літо 2022.

Vogue. ua зібрав найстильніші образи цих відтінків, що надихають і дарують надію. Найефектнішим варіантом стилізації стане, звісно, монохром.

Тим паче віднайти інспірацію не становитиме великих труднощів: такі однотонні total look можна знайти в колекціях Michael Kors Collection, Fendi, Stella McCartney та Jacquemus.

У хід підуть усілякі елементи гардероба: і класичні брючні костюми, і незвичайна шовкова комбінація з подовженої туніки та штанів, і штани з високою посадкою та ледь приталений однобортний жакет.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA