Christian Dior Isabel Marant Rick Owens Alberta Ferretti Christian Dior Isabel Marant Rick Owens Alberta Ferretti

Наймодніші сандалії-гладіатори весна-літо 2022

Сейчас читают: 601
vogue.ua

Цього літа сандалії-гладіатори знову повертаються до списку головних взуттєвих трендів. Дизайнери пропонують переосмислені варіанти грецького взуття в новій інтерпретації: високі моделі до середини стегна, сандалії, прикрашені всіляким декором, гладіатори в яскравих відтінках, пари на плоскому ходу, платформі або підборах, варіанти з тонкими зав'язками навколо щиколоток, а також грубі моделі з широкими ремінцями до колін у стилі римських воїнів.

Вам залишається лише вибрати ту модель, яка вам до вподоби. Зручне взуття в греко-римському стилі з переплетеними між собою ремінцями чи зав'язками легко списати у літній гардероб.

Носіть гладіатори з богемними сукнями з воланами, поєднуючи грубі та ніжні фактури, міксуйте з джинсовим шортами та бавовняними топами, комбінуйте з в'язаними речами, виконаними в техніці кроше або поєднуйте зі шкіряними ансамблями.

Цього сезону зверніть увагу на гладіатори Valentino із зав'язками, прикрашеними заклепками, яскраво-зелені замшеві пари Alberta Ferretti, які точно привернуть увагу модниць, ультрависокі моделі Bronx and Banco, які потрібно носити з короткими спідницями або сукнями з розрізом у стегна, а також гладіаторські футуристичні сандлії Ottolinger з металевим блиском.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA