Украина знаменитости Украина

Made in Ukraine: сукні з відкритою спиною весна-літо 2022

Сейчас читают: 410
vogue.ua

Сукні з відкритою спиною – модний фаворит цього літа. Жіночі силуети, приємні до тіла матеріали, чуттєві вирізи, оголюючі лопатки, талію, а іноді і поперек - ось головні складові актуальної літньої сукні, яка просто зобов'язана прикрасити ваш гардероб.

Цього сезону вибирайте мінімалістичні сукні з тонкого трикотажу, які будуть базовою річчю у вашому стилі, романтичні бавовняні та лляні моделі, які врятують вас у спеку, елегантні варіанти в білизняному стилі для особливих подій, або чуттєві образи із зав'язками.

Vogue. ua зібрав найкрасивіші сукні з відкритою спиною у колекціях українських дизайнерів. Сукні з відкритою спиною стали популярні ще в минулому сезоні завдяки знаменитостям та streetstyle-інфлюєнсерам.

Згадайте ефектний вихід Хейлі Бібер у сукні-рукавичці з тонкого трикотажу, що ідеально повторює контур фігури, образ Розі Гантітнгтон-Уайтлі в мінімалістичній сукні з ланцюжком на лопатках, або спокусливе вбрання Дуа Ліпи з глибоким вирізом на спині і стрінгами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA