Stella Maccartney Нео Stella Maccartney

Яскраві брючні костюми в колекціях весна-літо 2022

Сейчас читают: 368
vogue.ua

Одяг у дофамінових відтінках став однією з головних тенденцій 2022 року. Яскраві кольори – чудовий антидепресант, що допомагає впоратися з емоційним спустошенням, а для дизайнерів – ще й можливість подарувати радість, оптимізм та віру у світле майбутнє.

Подібно до класичних білого й чорного кольорів, цього літнього сезону універсальними відтінками стають помаранчевий, синій, зелений, жовтий, червоний та фіолетовий.

Особливої уваги у своїх колекціях дизайнери надають брючним костюмам у життєрадісних відтінках, які можна носити щодня – від розслаблених варіантів у відтінку сицилійського апельсина до ділових моделей у кольорі ефектної фуксії.

У 2022 році немає жодного виправдання для шанувальниць нейтральних відтінків. Коли колекції переповнені соковитими відтінками, навіть найзапекліша мінімалістка захоче приміряти брючний костюм у зеленому або помаранчевому кольорі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA