Україна париж StandWithUkraine Україна

Ейфелеву вежу підсвітили кольорами українського прапора

Сейчас читают: 126
vogue.ua

У французькій столиці під час національного свята Франції Дня взяття Бастилії Ейфелеву вежу підсвітили кольорами українського прапора.

День взяття Бастилії — французьке національне свято, що відзначається щороку 14 липня. Роковини штурму фортеці-в'язниці Бастилії є символом єдності нації та примирення усіх французів всередині конституційної монархії.

Оскільки нині Україна є світовим символом мужності, єдності та героїчної боротьби за свободу, у Парижі продемонстрували підтримку українському народові навіть у день свого національного свята.

Кожного року в день свята в Парижі влаштовують світломузичне шоу з феєрверками. Цьогоріч у Франції продемонстрували солідарність з українським народом декількома шляхами: Національний оркестр Франції виконав мелодію композитора Мирослава Скорика, Ейфелеву вежу підсвітили кольорами українського прапора, а під час феєрверка пролунала пісня «Стефанія», з якою гурт Kalush Orchestra переміг у конкурсі «Євробачення-2022»..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA