люди знаменитости

Streetstyle: з чим носити широкі джинси цього сезону

Сейчас читают: 673
vogue.ua

Цього сезону комфорт залишається головним пріоритетом у нашому повсякденному гардеробі. Багато людей зі зрозумілих причин тяжіють до більш вільної посадки, розслаблених силуетів, а мішкуваті джинси - найзручніший і найпопулярніший фасон у 2022 році.

Поки дизайнери відправили джинси скині в тимчасову сплячку, пропонуємо користуватися моментом і носити широкі моделі. Як саме читайте в нашому матеріалі.

Якщо судити з недавніх образів знаменитостей і streetstyle-інфлюєнсеров, мішкуватий стиль на піку своєї популярності. Такі it-girls, як Гейлі Бібер, Джіджі Гадід і Дуа Ліпа вже насолоджуються невимушеною тенденцією.

Гейлі носити широкі сині джинси зі шкіряним максіплащем, Джіджі вибирає джинси карго з лоферами на масивній підошві, сорочкою та шкіряним жакетом, а Дуа Ліпа поєднують мішкуваті джини із затишним трикотажем та місткою сумкою на щодень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA