Alexander Macqueen Dion Lee Christopher John Rogers Аня Тейлор-Джой знаменитости Нео Alexander Macqueen Dion Lee Christopher John Rogers Аня Тейлор-Джой

Лазурно-блакитний - головний колір цього сезону

Сейчас читают: 125
vogue.ua

Схоже, що мода прокладає собі шлях крізь яскраі кольори. Нещодавно усі знаменитості одягали PP Pink і Barbiecore, а ще раніше свіжий зелений колір під назвою "Bottega Green" заполонив гардероби модниць.

Тепер є бажання глибоко зануритися в привабливість тихоокеанського блакитного блюзу. Можливо, ви пам’ятаєте, як яскраво-блакитний колір з’явився на подіумі Balenciaga осінь-зима 2022/2023, а потім знову його одягла Кім Кардашьян на премію "Оскар".

Саме такий лазурно-блакитний відтінок зараз є модним трендом, але ми передбачаємо, що в найближчі місяці він стане найбажанішим.

Кольори дійсно проникають у нашу свідомість і гардероб, і цього сезону, судячи з безлічі образів знаменитостей і останніх колекцій брендів, блакитний колір є найактуальнішим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA