Настя Каменських Потап новини шоубізнес Настя Каменських

"Такий собі легкий жарт": Потап чесно зізнався, які сенси вкладав у скандальну пісню “Волонтер” (ВІДЕО)

Сейчас читают: 135
hochu.ua

Український репер і продюсер Потап прокоментував скандал, що виник на тлі виходу його треку "Волонтер". Кілька місяців тому українці обурилися текстом пісні, яку артист присвятив волонтерам.

Багато хто вважав, що деякі рядки принижують тих, хто активно допомагає українським військовим. Що про це думає сам Потап - дізнайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю "ТСН" репер зізнався, що не очікував такого негативу щодо його недавнього релізу.

За словами продюсера, у рядках "Ой, мамо, не питай, з ким була і де ночі провела, я була з хлопцями-бійцями, я волонтерила" він не закладав жодного сексуального підтексту, який знайшли багато слухачів.

Сама ж пісня "Волонтер", як відомо, була записана після того, як у добровольчому будівельному батальйоні "Добробат", учасники якого допомагають постраждалим у нагальному відновленні житла та об'єктів соціальної інфраструктури.Піснею "Волонтер" я точно нікого не хотів зачепити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA