Концерт

Проводимо розіграш: "Хочу" дарує 4 квитки на концерт "СКАЙ" до Дня Києва! (УМОВИ)

Сейчас читают: 250
hochu.ua

Щороку в останню неділю напередодні літа столиця України святкує свій день народження. У 2023 році День Києва припадає на 28 травня.

А за два дні до того - у п’ятницю, 26 травня - у місті відбудеться великий концерт гурту СКАЙ. І сьогодні читачі мають можливість виграти дві пари квитків на цю довгоочікувану подію!

Читати також Гурт СКАЙ вперше дасть великий концерт у Палаці Спорту до Дня Києва Великий концерт під назвою “Подаруй світло” пройде у київському Палаці спорту.

3-годинне шоу складатиметься з трьох музичних частин: Ваш друг теж має бути підписником обох сторінок у фейсбуці. При цьому кількість коментарів із позначками не обмежена і тільки збільшує ваші шанси на виграш! ► Взяти участь у розіграші можна ► Переможців оголосимо на нашій сторінці у фейсбук Додамо також, що за традицією, концерт гурту СКАЙ має велику благодійну мету.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA