Настя Каменських Потап зірки шоубізнес Настя Каменських

Знову проблеми у стосунках? Настя Каменських не привітала Потапа з річницею весілля

Сейчас читают: 490
hochu.ua

Сьогодні, 23 травня, Потап та Настя Каменських відзначають річницю весілля. Репер зворушливо привітав свою дружину зі святом, показавши архівне фото з церемонії у Лас-Вегасі, а ось сама Настя поки що ніяк не відреагувала на його привітання та не опублікувала жодного фото.

Що ж сталося: Каменських просто забула про річницю чи в пари знову почалися труднощі у відносинах? Читати також Настя Каменських зізналася, чому в її соцмережах немає спільних фото з Потапом: справа не в розлученні Останній рік усі тільки й говорять про складні стосунки Потапа та Насті Каменських.

Багато шанувальників упевнені, що зірки насправді вже давно не разом, а лише з останніх сил намагаються створювати ілюзію того, що у них все добре.Нещодавно Настя Каменських вперше за довгий час опублікувала спільне фото з Потапом, привітавши його таким чином з днем народження.

Цим вчинком співачка розвіяла чутки про розлучення, проте привітати чоловіка з річницею весілля забула.Потап опублікував архівне фото з їхнього таємного весілля, яке пройшло у 2017 році в Лас-Вегасі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA