Туреччина відпочинок подорож Туреччина

Заборона на халяву: у Туреччині скасовують опцію "все включено"

Сейчас читают: 692
hochu.ua

Будьмо чесними: нерідко ми обирали турецькі курорти саме за їхній славнозвісний та хвалений “all inclusive”. Завдяки цій опції більшість відпочивальників могли релаксувати всю відпустку на території готелю, майже її не покидаючи.

Тож їм не доводилося зайвий раз на щось витрачатися. А це, як виявилося, не влаштовує турецький бізнес, який через цю систему, майже не заробляє на мандрівниках.

Читати також "Ціни виросли": Наталка Денисенко розповіла, скільки заплатила за відпочинок в Туреччині (ФОТО) Наразі така галузь туризму, як медичний, приносить бюджету та місцевому бізнесу куди більше коштів, ніж звичайний турист, що приїхав до країни по системі “все включено”.

Про це пише DIP.Попри те, що кількість туристів зростає, особа, яка кілька років тому витрачала у Туреччині 900 доларів, тепер витрачає в середньому поза готелем менш як 2 долари.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA