Наталка Денисенко купальник новини відпочинок Наталка Денисенко

Несмак кричить: Наталка Денисенко у відвертому купальнику викликала бурхливу реакцію

Сейчас читают: 999
hochu.ua

Українська актриса Наталка Денисенко поділилася з підписниками новими кадрами з відпустки в Туреччині. Однак відвертий купальник зірки "Кріпосної" оцінили далеко не всі користувачі Мережі, через що на неї посипалася хвиля хейту.

Проте й сама артистка не стала мовчати, поспішивши відповісти на критику на свою адресу. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua.В останні дні відпустки Наталка Денисенко поділилася низкою гарячих фото, зроблених біля пальм на території готелю.

На знімках актриса позувала у відвертому купальнику з величезним вирізом у зоні декольте. Незвичайний фасон купальника, що ледь прикриває груди зірки, підписники вважають надто зухвалим.

І хоча Наталка підкреслила, що залишилася в захваті від нового бікіні, користувачі не розділили її погляди. Читати також Наталка Денисенко поскаржилася на росіян у Туреччині та прокоментувала їхню реакцію на українців Фото: instagram.com/natalka_denisenkoФото: instagram.com/natalka_denisenko— пишуть користувачі соцмереж.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA