Ані Лорак Концерт новини шоубізнес Ані Лорак

Концерт Ані Лорак у Туреччині скасовано: "голубці миру" все складніше заробляти

Сейчас читают: 790
hochu.ua

Запроданці Ані Лорак вся важче стає заробляти на життя, адже опальній співачці більше не раді ніде. Після того як концерт "голубки миру" скасували в Ростові-на-Дону, стало відомо, що не відбудеться і її виступ у Туреччині.

А українська спільнота активно посприяла тому, щоб зрадниці ставало дедалі важче заробляти. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Консул України в Анталії Олександр Воронін повідомив, що рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group, до складу якого входить мережа готелів Nirvana, вирішили скасувати запланований виступ Ані Лорак.

Саме в концертній залі The Cosmos Theatre мала провести концерт путіністка. Однак українці наголошували на тому, що опальна співачка підтримує путінський режим і геноцид українського народу.

Щоб не псувати репутацію власного холдингу, рада директорів вирішила не пускати Лорак на сцену. Читати також Запроданка Лорак несподівано вбралася у вишиванку, про що сильно пошкодувала (ФОТО) Фото: instagram.com/anilorakДане рішення з'явилося після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості артистки у війні рф проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту, включаючи суспільний резонанс з боку української спільноти,- повідомив Воронін на своїй сторінці у Facebook.Консул підкреслив, що власники холдингу однозначно підтримують Україну, яка змушена протистояти агресору.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA