виставка мистецтво

У Нойштадті покажуть мистецтво про глибинні переживання українців у час війни

Сейчас читают: 946
womo.ua

Виставка «Хмари розтануть» відбудеться з 18 серпня по 3 вересня у стінах музею Villa Böhm, що побудований у вільгельмівському стилі на схилах мальовничого Пфальцського лісу.

За підтримки Музею сучасного мистецтва Одеси, в експозиції виставки буде представлено роботи українських художниць AntiGonna, Альони Токовенко, Катерина Копєйкіної та Олени Домбровської.  За словами куратора Андрія Сігунцова, виставка пронизана рефлексією на тему війни — шокуючого та унікального досвіду для кожного українця.  “Відтепер в усіх нас є спільне «до війни», що означає не лише дати, а й інший світ, який існував до повномасштабного вторгнення.

Є і спільне «на початку війни» — в історіях про сильні емоції та важливі рішення. Насамкінець, кожен сьогодні марить заповітним «після перемоги», усвідомлюючи, що світ більше ніколи не буде таким, як раніше.

Та між усіма цими «до» і «після» у кожного своя історія переживань, адже війна відбувається не лише на фронті, боротьба постійно триває всередині кожного з нас”— говорить куратор.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA