Ольга Харлан Франция спорт спортсменка новини Ольга Харлан Франция

"Я кричала від болю": Ольга Харлан прокоментувала провокацію на чемпіонаті світу (ВІДЕО)

Сейчас читают: 366
hochu.ua

Українська фехтувальниця Ольга Харлан прокоментувала скандал через її дискваліфікацію на чемпіонаті світу. Спортсменка пояснила, чому відмовилася потиснути руку росіянці після матчу та як відреагувала на те, що її відсторонили від змагань.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!27 липня шаблістка Ольга Харлан перемогла росіянку Анну Смирнову, яка виступала в "нейтральному" статусі.

Після матчу українка відмовилася потискати суперниці руку, натомість виставила шаблю і запропонувала ними стукнутися. Однак Смирнова наполягала на рукостисканні, у зв'язку з чим Ольга Харлан наполягла на своїй позиції та пішла з рингу.У бесіді з France 24 Ольга Харлан пояснила, що глава Міжнародної федерації фехтування Еммануель Каціадакіс дав їй дозвіл не потискати руку суперниці з Росії.

Проте через провокації росіянки, українській фехтувальниці не дозволили далі виступати на чемпіонаті світу через нібито "неспортивний жест".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA