діти кіно мультфільм натхнення дозвілля

Мультфільми на вихідні: 7 стрічок, які варто переглянути у родинному колі

Сейчас читают: 558
womo.ua

Якщо ви шукаєте спосіб приємно та корисно провести час з сім’єю, обов’язково подивіться добірку мультфільми від WoMo. Вони не тільки подарують незабутні емоції, а й зроблять стосунки ще міцнішими.

Адже у цих стрічках торкаються важливих тем, які близькі кожному: любові, підтримки, розуміння, поваги та подолання труднощів. Ваяна (2016) Моана з раннього дитинства мріє про пригоди та дослідження нових земель.

Всупереч очікуванням своєї сім’ї та суспільства, вона вирушає в небезпечну подорож, щоб знайти себе та своє місце у світі. Долаючи власні страхи, Мона, надихає вірити у свої мрії, не здаватися перед труднощами та йти за своїм покликанням. Рая та останній дракон (2021) Колись люди та дракони жили в гармонії, але згодом виникла ворожнеча, яка призвела до роз’єднання та занепаду.

А щоб досягти успіху, Раї доводиться навчитися довіряти іншим та ставитися до них з емпатією. Мультфільм показує, як важливо долати розбіжності, об’єднуватися та співпрацювати для досягнення спільних цілей. «Коко» (2017) Мігель вирушає в Країну Мертвих, щоб розгадати таємницю своєї сім’ї та помиритися з померлими родичами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA