музика поради розвиток натхнення читання дозвілля

П’ять музичних альбомів під які однаково добре читати, працювати та відпочивати

Сейчас читают: 373
womo.ua

Якщо ви втомилися від інформаційного шуму, постійної напруги та шукаєте спосіб покращити концентрацію, скористайтеся допомогою музики.

Поєднання читання та музики не лише стимулює когнітивні функції, такі як пам’ять, увага та критичне мислення, але й знижує артеріальний тиск та частоту серцевих скорочень.

WoMo підібрали для вас п’ять музичних альбомів, що зроблять відпочинок за книгою ідеальним. Erik Satie — Gymnopédies Три класичні фортепіанні п’єси французького композитора відомі своїми ніжними та медитативними мелодіями, які чудово підходять для створення атмосфери спокою та зосередженості.

Автор завершив їх написання до 2 квітня 1888 року, деякі вважають, що Ерік Саті черпав натхнення з давньогрецьких танців, інші ж стверджують, що п’єси були написані під впливом східної музики. Hiroshi Yoshimura — Green Альбом японського джазового піаніста пропонує спокійні та атмосферні мелодії, які чудово підходять для фонового прослуховування під час навчання або читання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA