Сша Сша

Чому варто подивитись фільм «Маестра»

Сейчас читают: 176
womo.ua

13-й фестиваль американського кіно “Незалежність” за підтримки Посольства США в Україні з 9 травня у Києві, Львові та Одесі покаже добірку фестивальних інді-гітів, що розповідають про сучасність Америки, її розмаїття та цінності і демонструють силу незалежної думки та свободи слова.

Документальна програма зібрала стрічки на гострі та соціальні теми, і  вже 14 травня у кінотеатрі Жовтень широкому загалу буде представлено унікальний фільм «Маестра».

Стрічка розповідає про п’ятьох жінок з усього світу, які вступають у боротьбу за визнання та можливість проявити свій талант у найпрестижнішому конкурсі для жінок-диригентів, «La Maestra».

Цей конкурс призначено для жінок на початковому етапі диригентської кар’єри і відбувається кожні два роки у Парижі. Важливо, що «La Maestra» дає можливість не тільки привернути увагу до своєї роботи, але й отримати професійну підтримку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA