медицина МОЗ лікування ліки

МОЗ підтримало продаж екстреної контрацепції без рецепта

Сейчас читают: 774
womo.ua

У Міністерстві охорони здоровʼя підтримали продаж препаратів екстреної контрацепції без рецепта лікаря. Утім у відомстві наголосили, що необхідно дотримуватися вікових обмежень під час відпуску таких препаратів.

Про це повідомили у пресслужбі МОЗ. Читайте також: Легалізація порно: В Україні заговорили про зміни до Кримінального кодексу У МОЗ зазначили, що наразі засоби екстреної контрацепції продаються в Україні за рецептом не через те, що такою є позиція міністерства, а тому, що так вирішив виробник, який зареєстрував лікарський засіб в Україні. Читайте також: МОЗ підтримало легалізацію медичного канабісу в Україні: подробиці Окремо у міністерстві наголосили, що навіть якщо препарати екстреної контрацепції стануть безрецептурними, будуть діяти «чіткі обмеження їх відпуску щодо віку пацієнтів». Читайте також: Інклюзивний фітнес: тренування для людей з ампутацією Також МОЗ вже звернулося до ряду виробників — як оригінальних препаратів екстреної контрацепції, так і дженериків — з проханням розглянути можливість їх перереєстрації в Україні як безрецептурних препаратів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA