второй ребенок отцы и дети

Молодшого люблять більше? Як допомогти старшій дитині прийняти молодшу

Сейчас читают: 141
liza.ua

Батьки більше люблять молодшого: ця історія стара, як світ і затерта до самих дірок. У цій статті ми розберемо по поличках, як же так вийшло, що старші діти часто відчувають себе обділеними та дамо кілька порад, як же не налаштувати старшу дитину проти молодшої.Дуже часто, коли з’являється друга дитина, старша починає відчувати себе скривдженою і не потрібною, адже вся турбота, яка раніше діставалася тільки їй, тепер спрямована на новонародженого.

На перших порах це нормально: батьки піклуються про малюка, намагаються знайти з ним спільну мову, доглядають і так далі. Але нездорова ситуація починається, коли молодша дитина стає єдиним предметом у фокусі уваги батьків і їй починає діставатися буквально все.З появою малюка часто увагу батьків переноситься тільки на молодшу, а ще буває таке, що вони геть не розуміють, як влаштуватися на двох стільцях і, навіть якщо люблять обох своїх дітей, не можуть розірватися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA