НОВОСТИ

Фонд «Таблеточки» разом з благодійниками збирає мільйон гривень, який подвоїть Фонд Бориса Ложкіна, щоб допомогти дітям у боротьбі за дні народження без раку.

Сейчас читают: 683
womo.ua

Мільйон гривень, зібраний на Фондом “Таблеточки” та благодійниками на допомогу онкохворим дітям, буде подвоєний партнером благодійної акції — Фондом Бориса Ложкіна.

В Україні щороку діагностують 1000 нових випадків онкології у дітей. Цей діагноз ставить під питання їх дитинство і майбутні дні народження.

До міжнародного Дня захисту дітей фонд «Таблеточки» запускає благодійну кампанію спільно з Фондом Бориса Ложкіна. Мета — зібрати мільйон гривень на допомогу онкохворим дітям, а Фонд Бориса Ложкіна подвоїть кожен внесок.

Таким чином, на лікування онкохворих дітей піде вже два мільйони. Один з героїв кампанії — підопічний «Таблеточек» Женя. 8-го червня Жені виповниться 7 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA