одяг літо спека

Модні поради на літо: в якому одязі легше пережити спеку?

Сейчас читают: 634
hochu.ua

Улітку температура повітря буває настільки високою, що жінки просто не уявляють, що одягнути, аби якось пережити день. Правильно обрати гардероб у такому випадку дуже важливо, адже від перегріву можна втратити свідомість.

Ми писали про те, як колір одягу впливає на самопочуття людини, а тепер розкажемо, який одяг буде доречним у спеку. Читати також Чим коротше, тим краще!

Наймодніші шорти на літо 2023 року (ФОТО) Дизайнери розповіли, який одяг буде модним і зручним у літню спеку. Якщо у вас немає нічого із переліченого, - обов'язково придбайте, адже ці речі не зашкодять вашому здоров'ю, коли на вулиці буде зависока температура повітря, пише unian.ua.Улітку недоречним буде одяг, який щільно обтягує фігуру.

Такі речі не пропускатимуть достатньо повітря до тіла, що може стати причиною спітнілості і перегріву. Дизайнери радять обирати сукні вільного крою або оверсайз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA