Нео їжа дієта

Здуття і відрижка? Час відновлювати кислотність шлунку — поради експерта

Сейчас читают: 848
hochu.ua

До головних симптомів порушення кислотності шлунку належать відрижка, важкість після їжі, здуття і біль у боці. Аби відновити функцію шлунково-кишкового тракту, потрібно звернути увагу на те, що ви їсте.

Раніше ми писали, які продукти здатні профілактувати підвищення тиску, а тепер розкажемо, на які продукти варто звернути увагу.

Як позбутися неприємних відчуттів у животі та відновити кислотність шлунку, розповіла лікар-дієтолог Анна Гоголєва. Читати також Зупиняємо панічну атаку просто і швидко: дієві поради від психолога Експерт розповіла, що саме у шлунку відбувається розщеплення їжі, аби вона стала придатною для поживи нашого тіла.

Якщо кислотність шлунку буде порушена, організм не зможе отримати необхідні вітаміни та білок. Відновлювати кислотність шлунку допоможуть правильні продукти, а точніше — їхні складові, зазначила Гоголєва:Наприклад, за 20 хвилин до їжі випийте бальзам з водою і медом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA