Як кинути курити: поради ВООЗ до Всесвітнього дня без тютюну

Сейчас читают: 641
hochu.ua

Курців не спиняє ані попередження на упаковці цигарок про небезпеку, ані смердючий запах, який від них відходить. Залежний від згубної звички буде шукати будь-якого приводу, аби задовольнити свою “потребу”.

Але насправді кинути курити реально. Експерти ВООЗ дали поради, які допоможуть попрощатися із отруйною залежністю. Причини, з яких людина починає курити, можуть бути різними: стрес, переляк або просто цікавість.

Набагато складніше потім відмовитися від згубної звички, пише who.int. Читати також Захищає від раку, але вимиває кальцій: експерт розповів, як пити каву, щоб не нашкодити здоров'ю Експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я розповіли, як “перемкнути” себе від цигарки на більш корисні речі, коли хочеться курити.

Читати також Здорове харчування в умовах війни: як підтримати свій організм під час стресу Нагадаємо, раніше ми писали про вплив гречки на організм людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA