город картопля поради дачникам народні поради

Що зробити з картоплею, щоб врожай був королівським: поради

Сейчас читают: 243
hochu.ua

Для гарного врожаю картоплі недостатньо позбутися колорадського жука. Є секрети, перевірені поколіннями дачників. Читати також Не для краси: чому необхідно посадити чорнобривці на городі Виростити гарну, велику та здорову картоплю, на перший погляд, легко.

Але на  ділі дуже просто пропустити якусь деталь, яка виявиться вирішальною. Розповідаємо, що треба зробити для великого врожаю картоплі.Щоб отримати великі, смачні бульби, господарі злегка підламують бадилля.

Так рослина буде тратити поживні речовини виключно на розвиток бульби. Дуже важливо обрати правильний момент для проведення такої процедури - через 1-2 тижні після цвітіння.Фітофтора ніколи не буде розвиватися в ґрунті, багатому міддю.

Тому перед посадкою бульби можна обробити розчином мідного купоросу. Його ще називають бордоською рідиною. Цим же розчином обприскують бадилля на початковій стадії росту.Якщо ж фітофтора таки дісталась до ваших рослин, потрібні негайні та рішучі дії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA