Дмитро Лубінець місто Мелітополь паспорт діти війна росії з україною школярі діти війни війна з Росією Дмитро Лубінець місто Мелітополь

Примусова паспортизація: в Мелітополі школярам не видають атестати без російських паспортів

Сейчас читают: 781
womo.ua

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області триває примусова паспортизація громадян України. Тепер вона стосується і школярів.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Зазначається, що окупанти активно погрожують батькам випускників, що їхні діти не зможуть отримати атестати про закінчення школи у випадку, якщо відмовлятимуться від російських паспортів. Читайте також: На окупованих територіях росіяни експлуатують українських дітей Також за словами Генерального штабу Збройних сил України, в тимчасово захопленому Мелітополі місцеві можуть отримувати виплати, тільки якщо мають російські паспорти. Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії Омбудсмен Дмитро Лубінець закликав жителів тимчасово окупованих територій України отримувати російське громадянство задля збереження життя, а після деокупації офіційно відмовитися від російського паспорта — зараз напрацьовується відповідний закон.

The post Примусова паспортизація: в Мелітополі школярам не видають атестати без російських паспортів appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA