психологія

Думка стає предметом: як матеріалізувати мрії — поради експертів

Сейчас читают: 383
hochu.ua

Здавна віщуни вірили, що думки здатні матеріалізуватися. Нині цей факт підтвердили учені квантової фізики, езотерики і ті, хто вирішив спробувати силу думки на собі.

Раніше ми писали, як знайти мотивацію під час війни, а тепер розкажемо, як притягнути у своє життя талан, гроші та благополуччя.

У нашому світі кожна часточка має своє енергетичне поле. Усі ці поля взаємодіють між собою, утворюючи 1 величезну енергетичну вібрацію.

Читати також Здійснення мрій та дива: у цих знаків Зодіаку буде найщасливіше літо Квантова фізика зуміла довести, що думка також має свою вібрацію та енергію, і коли вона починає резонувати із навколишніми вібраціями, відбувається процес, який люди називають “здійсненням мрії”.Коли ваша підсвідомість і свідомість у рівновазі, ви не втратите ту енергетичну “ниточку”, яка зв'язалася із подібною вібрацією, щоб притягнути її у ваше життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA