Украина Искусство украинские художники Нео art Украина

EMERGING ART IN UKRAINE – перша книга про новочасне мистецтво України

Сейчас читают: 888
vogue.ua

«EMERGING ART in Ukraine / НОВОЧАСНЕ МИСТЕЦТВО в Україні» – перше повноцінне видання про сучасне молоде мистецтво в Україні, розвиток якого відбувся в останні роки.

Авторками книги є Люсія Бондар, засновниця видавництва CP PUBLISHING, та Анна Аветова, артекспертка й кураторка, засновниця артагенції TUASHO.

Проєкт демонструє світу українських талановитих митців нового часу, які виросли і як особистості, і як творчі одиниці разом із нашою країною епохи незалежності.

Книга охоплює різноманітні художні роботи: живопис, колаж, digital art, фотографію, скульптуру, текстиль. Поряд із роботами читач знайде інформацію про біографію художників, а також відповіді на питання – що для них мистецтво та звідки вони беруть натхнення, про прояв національної ідентичності в роботах, зміни у творчості під час війни й, звісно, про надію – майбутнє українського мистецтва. «Створюючи цю книгу, ми вкотре переконалися, як багато талановитих молодих митців в Україні, наскільки вони широко мислять, мають яскраво виражений індивідуальний стиль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA