люди Yakaboo

Міністерство у справах ветеранів: книговидавництво є важливою частиною інтеграції у мирне життя

Сейчас читают: 837
womo.ua

Міністерство у справах ветеранів розпочинає співпрацю із національною книжковою платформою Yakaboo, спрямовану на промоцію та підтримку літератури, створеної захисниками і захисницями України.

Ідею співпраці підказали міністерці у справах ветеранів України Юлії Лапутіній під час відряджень самі солдати та офіцери. «Вони активно на передовій читають та просять провозити книги.

Це дуже важливо, бо наші захисники, на відміну від ворога, є носіями цінностей. І вони хочуть дізнатися про щось нове навіть тоді, коли знають, що наступної години можуть початися бойові дії — і треба виконувати завдання», — розповіла міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Серед завдань проєкту — утвердження української національної та громадянської ідентичності. «Ветеранська тематика в сучасній літературі буде окремим напрямком, який потужно заявить про себе у майбутньому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA